U.R. Plåt & Smide AB Byggnadssmide i Stockholm sedan 1964

U.R. Plåt & Smide AB är ett modernt och framgångsrikt smidesföretag med specialisering på rostfria arbeten. Vi tillverkar smidesprodukter för montering och utför även reparationssmide. Företaget är certifierat enligt FR2000 samt CE 1090 EXC2.

En smidig partner inom stål

Vi är en smidig partner inom stål! Välkommen att kontakta oss för kompetent hjälp med stora som små smidesprojekt i Stockholm med omnejd.

Om U.R. SmideKontakta ossKarriär
Ur Smide Stockholm Byggnadssmide
Ur Smide Stockholm Byggnadssmide
Ur Smide Stockholm Byggnadssmide
Ur Smide Stockholm Byggnadssmide

Smidestjänster i Stockholm

Certifierad, trygg leverantör inom byggsmide

Vi tillverkar, anpassar och monterar byggnadselement, räcken, trappor, grindar, portar och entrépartier. Våra skickliga smeder och montörer utför regelbundet monteringsarbeten och smidesreparationer under pågående verksamhet hos våra kunder i Stockholm.

Med lång erfarenhet, goda referenser, ordnad ekonomi och hög kompetens är vi en trygg samarbetspartner inom byggsmide i Stockholm. U.R. Plåt & Smide AB är certifierat enligt FR2000 samt CE 1090 EXC2.

Välkommen med din förfrågan!

Smidestjänster

Några av våra kunder

Stockholms Stad
NCC
PEAB
Infranord
Skanska
Svevia
YIT
HENT
IN3PRENÖR AB
TL Bygg
A4 Entreprenad
BTH Bygg

Stål och byggnadssmide i Stockholm

När det gäller stål och byggnadssmide är vi en trygg samarbetspartner. Med gedigen kompetens löser vi det mesta inom smide. Kontakta oss för professionell hjälp med stål- och smidesarbeten i Stockholm med omnejd.

Välkommen med din förfrågan! Vill du betala med faktura? Gör en kontoansökan i vårt formulär.

Förfrågan Kontoansökan